Szűrő

Március 29. (nagypéntek) A BEmutatóterem NYITVA - Március 31. és Április 1. (Húsvét) BEmutatóterem ZÁRVA - április 7. vasárnap EXTRA NYITVA 10:00-14:00
Emelkedő irány beállítása


A Volkswagen szakembere
Volkswagen

Eladó Volkswagen klasszikus autó az ER Classicsnál 

Mikor veszel klasszikus Volkswagen autót?
Mindenkinek megvan a maga oka annak, hogy Volkswagen klasszikus autót vásárol. Például élvezhet egy csodálatos túrát a családdal a Volkswagen Beetle Cabriolet vagy látogassa meg az előadásokat és eseményeket. Akár Volkswagen T1-es busszal is nyaralhatsz, hogy teljes legyen a romantikus kép. Dönthet úgy is, hogy vásárol egy klasszikus Volkswagent, hogy rallyt vezessen. Bármi legyen is az oka a Volkswagen klasszikus autó vásárlásának, az ERclassics mindenki számára kínál autót.

Hogyan vásárolhatok VW klasszikus autót?
Az ERclassics a Volkswagen klasszikus autóinak széles választékával rendelkezik, mint például a Volkswagen Beetle (Cabriolet), Karmann Ghia és a jól ismert T1-es busz. Annak érdekében, hogy a megfelelő klasszikus VW-t vásárolja meg, az ERclassics minden autóról összeállított egy kiterjedt fotóriportot, egy 360 fokos belső és külső nézetet, egy videót és minden olyan információt, amelyre szüksége van álmai autójának megvásárlásához. Könnyedén megtekintheti autóját kiterjedt weboldalunkon, és ha többet szeretne tudni, forduljon klasszikus autók szakértőihez. Nem kötelező érvényű tanácsokkal szívesen segítenek.

Klasszikus Volkswagent szeretne vásárolni az ER Classicsnál?
Ha klasszikus Volkswagen autót szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár. Az ER Classicsnál mindig a minőség az első. Ezért kiváló minőségű Volkswagen klasszikus autókat találhat, amelyeket gyakran alaposan felújítottak, és nagy múlttal rendelkeznek. Az ERclassicsnak van egy nagy műhelye, ahol VW classic autóinkat 125 ponton ellenőrzik, mielőtt a vásárlóhoz eljuttatják. Regisztrációra és ellenőrzésekre szakosodunk, és világszerte lehetséges a bejárati ajtóig történő szállítás.

Európa első számú online klasszikus autókereskedése
Ha Volkswagen klasszikus autót keres, klasszikus autó szakértőink segítenek Önnek, akik tanácsot adnak a vásárlás előtt, közben és után. Az ERclassics 2008 óta a klasszikus autók vásárlására és eladására szakosodott, és méltán mondhatja magát Európa első számú klasszikus autókereskedésének.

Cseréljen vagy adjon el egy klasszikus Volkswagent?
A klasszikus autók vásárlása mellett Volkswagen klasszikus autója eladása és/vagy cseréje ügyében is felveheti velünk a kapcsolatot. Ha további információra van szüksége klasszikus Volkswagenje eladásával és/vagy kereskedelmével kapcsolatban, forduljon bizalommal valamelyik klasszikus autó szakértőnkhöz.