Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen T2

Az 2-ben a Volkswagen Type-2 2nd generációját (az úgynevezett T1967) vezették be. Németországban 1979-ig épült. Az 1971-et megelőző modelleket gyakran nevezik T2a-nak (korai bay), míg az 1972 utáni modelleket T2b-nak (késő bay-nek) nevezik. Ez az 2nd-Generation Type 2 elvesztette a megkülönböztető elülső szélvédőt, kissé nagyobb és jelentősen nehezebb, mint elődje. Az új modell szintén megszabadult a forgó tengely hátsó felfüggesztéséről és a korábban a menetmagasság emelésére használt transzfer dobozokról. Ehelyett a féltengelyű tengelyek állandó sebességű csatlakozásokkal vannak felszerelve, amelyek a beetle-alapú lengőtengely felfüggesztés meredeksége nélkül megnövelték a futómagasságot.

Volkswagen Classic autók eladó

A T2b-t az 3 évek során fokozatosan változtatták meg. Az első modellek lekerekített lökhárítókkal rendelkeztek, amelyek az ajtó nyitásakor használt lépést tartalmazzák, az első ajtók, amelyek a testből az 90 ° -ra nyílnak, nincsenek az ajkakon lévő ajkak és a D-oszlopokban lévő félhold-levegőbevitel. Egyedülálló motorajtókkal rendelkeztek, míg az 1971 elülső kijelzők az orrra alacsonyak, nem pedig magasak a friss levegőrács mindkét oldalán. Az 1971 Type 2 egy új 1.6L motorral rendelkezett, amely két hengerfejet tartalmazott, és az 37kW-nál DIN-besorolású volt. Fontos változás következett be az első tárcsafékek és új fékszellőztető nyílásokkal és síkabb hubcapokkal ellátott úthengerek bevezetésével. Az 1972s legjelentősebb változása egy nagyobb motorház, amely a nagyobb típusú 1.7-t a Volkswagen Type-2.0 4-literes motorjaihoz illesztette, és egy újratervezett hátsó véget, amely megszüntette a levehető hátsó kötényt. Az ütközésbiztonság javult az első lökhárító mögötti összenyomható szerkezet miatt. Ez azt jelenti, hogy a T2b képes volt megfelelni az amerikai biztonsági előírásoknak. Az elülső Volkswagen embléma kissé kisebb lett.

Volkswagen T2 vásárlása?

Későbbi modellváltozások elsősorban mechanikusak voltak. Az 1974 által a T2 végső alakja lett. A késői 1970-ek alatt a 2 keréktárcsák első 4-furgonjainak első prototípusait építették és tesztelték.

Volkswagen T2

E & R Classics, a Volkswagen Classic Car szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Volkswagen T2 autó vásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen T2 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen T2 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk