NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen Beetle

A Beetle, hivatalosan Volkswagen Type 1, a Volkswagen által gyártott 1938 - 2003 gazdaságos autó. A léghűtéses, hátsó hajtású, hátsó kerék meghajtású 21.000.000-egységekkel együtt a Beetle egy világszerte egyetlen tervezési platform leghosszabb és leggyakrabban gyártott autója.

Volkswagen Classic autók eladó

Bár a bogarat az 1930-as években tervezték, a gyártás jelentős számban 1945-ben kezdődött. A bogarat belső nevén a Volkswagen Type 1-nek nevezték el, és egyszerűen "Volkswagen" néven forgalmazták. A későbbi modelleket VW 1200, 1300, 1500, 1302 vagy 1303 jelöléssel látták el. A Beetle szülőföldjén széles körben ismertté vált Käfer néven, majd később Németországban is forgalmazzák. Az 1950-es években a VW Beetle kényelmesebb és erősebb volt, mint a legtöbb európai kisautó. Sikerének nagy része továbbra is az Egyesült Államokban maradt, köszönhetően a kiváló minőségű és innovatív reklámozásnak.

Volkswagen Beetle vásárlása?

A VW Beetle hátsó kerekes hajtású, léghűtéses 4 hengeres boxer motorral rendelkezik, 2 ajtós karosszériában, lapos első szélvédővel, 4 utas befogadásával és csomagmegőrzéssel az első motorháztető alatt és a hátsó mögött. ülés. Az első és hátsó felfüggesztés torziós rudakkal és az első stabilizátor rúddal rendelkezik - független felfüggesztést biztosít minden keréknél. Bizonyos kezdeti jellemzőket utólagosan felülvizsgáltak, ideértve a mechanikus dobfékeket, az osztott ablakú hátsó ablakokat, a mechanikus irányjelzőket és a nem szinkronizált sebességváltót. Gyártása során a VW 4 sebességes, kézi sebességváltóval forgalmazta a Beetle-t. 1961-től a VW a Saxomat félautomata sebességváltójának opcionális változatát kínálta: egy szokásos négyfokozatú kézi sebességváltót, amely üresjárati centrifugális tengelykapcsolóval ellátott elektromágneses tengelykapcsolóval van összekapcsolva. 1967 elején a Volkswagen egy opcionális félautomata sebességváltót kínált, amely háromfokozatú kézi volt, amely elektromágneses tengelykapcsolóval és nyomatékváltóval volt összekapcsolva.

Volkswagen Beetle

E & R Classics, a Volkswagen klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak a Volkswagen Beetle-autó megvásárlásának az ER Classics-nál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen Beetle autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen Beetle autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk