Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Menj a leltárba Adja el az autómat

Mercedes-Benz 280 SL

A Mercedes-Benz 280 SL-t decemberben 1967-ben mutatták be, és 23 február 1971-ig gyártják. Az évek folyamán a W113 egy sportkocsiból egy kényelmes, nagyszerű turista lett. Az amerikai modelleket általában négyfokozatú automata sebességváltóval és légkondicionálóval szerelték fel. A kézi sebességváltó modellek standard négyfokozatú vagy opcionális ZF ötfokozatúak voltak. Európában még mindig a legnépszerűbb a légkondicionáló nélküli kézi sebességváltók. Az 23.885 Mercedes-Benz 280SL-ek több mint felét az Egyesült Államokban értékesítették.

Mercedes-Benz Classic autók eladó

Az 250SL-től az 280SL-hez való fő változás az 2778c M130 motor 170PS max teljesítményével és 180 lb · ft max nyomatékkal való frissítése volt, amely végül a W113 megfelelő teljesítményt adott. A teljesítmény javítása az 4.5mm furatának növelésével érhető el, amely az M180 blokk határait meghúzta, és párhuzamos hengerre volt szükség hűtővíz átjárók nélkül. Ehhez egy olajhűtőre volt szükség, amelyet függőlegesen a radiátor mellett helyeztek el.

Mercedes-Benz 280SL vásárlása?

Az észak-amerikai modellek kissé különböztek az európai modellektől, a legnyilvánvalóbbak a megkülönböztetett, lezárt gerenda fényszórók (az USA-ban szükségesek). Az észak-amerikai modellek egyéb különbségei közé tartoztak a császári mérők, a króm lökhárítók, az alacsonyabb hátsó tengelyek aránya és az egyoldalas parkoló lámpák. Az USA piacán az 280SL motorok kibocsátáscsökkentő módosításokat igényeltek, beleértve a lágyabb szelepidőzéseket, a csökkentett tömörítési arányt és egy módosított befecskendező szivattyút. Az automata sebességváltó, a légkondicionáló és a fehér fali gumiabroncsok sokkal népszerűbbek voltak az USA-ban, mint máshol.

Mercedes-Benz 280SL

E & R Classics, az Ön Mercedes-Benz Classic Car specialista!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak a Mercedes-Benz 280SL autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Mercedes-Benz 280SL autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Mercedes-Benz 280SL autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk