NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Chevrolet Camaro

A Camaro első generációját 1966-ban mutatták be. Az autó 2 ajtós kupéként vagy 2 + 2 üléses kabrióként volt kapható. A Ford Mustang rengeteg sikert élvez. A Chevrolet, a Corvair nevű, kompakt sportos autója nem tudott versenyezni a Mustang-tal. Ezért Chevrolet kijött a Camaróval, amely hasonló volt a Mustanghoz. Az autót úgy tervezték, hogy olyan autót hozzon létre, amelynek hasonló a hagyományos hátsó meghajtás és az első motor konfigurációja, mint például a Mustang. A Camaro első generációját 1969-ig gyártották.

Chevrolet klasszikus autók eladó

A második generációt 1970 és 1981 között gyártották. Az első generációval összehasonlítva a második generációs autó hosszabb, alacsonyabb és szélesebb volt. Az autó nem volt kabrió. A Camaro második generációjában számos változtatás történt. Az autó alvázát és felfüggesztését felülvizsgálták, ami javította az autó kényelmét és teljesítményét. Az autó 1974-ben és 1978-ban arcmaszkot kapott. Az autó kicsit nagyobb és szélesebb lett.

Vásárol egy Chevrolet Camaro-t?

A Camaro harmadik generációját 1981 és 1992 között gyártották. Az autó volt az első, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a modern üzemanyag-befecskendezés és az ötfokozatú kézi sebességváltó. Az autó majdnem 500 font (227 kg) könnyebb volt, mint elődje. A Chevrolet 1987-ben újból bevezette a kabrió Camaro-t. Az autó tervezése nem volt olyan, mint elődei. A hátsó ablak nagy volt, és javította a legújabb fejlesztéseket. Az első szélvédő 62 fokos szögben volt. Ez megtörte a GM belső szabályát, amely hatvan fokra korlátozta az ilyen szögeket. Az évek során a Camaro három új generációt kapott, így összesen hat generáció lett.

Chevrolet Camaro

E & R Classics, a Chevrolet klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak annak, ha Chevrolet Camaro autót vásárolnak az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Chevrolet Camaro autójára
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Chevrolet Camaro autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk