NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin V8

Az Aston Martin V8 egy autó, amelyet az Aston Martin gyártott az Egyesült Királyságban 1969 és 1989 között. Mint minden hagyományos Aston Martin autó, teljesen kézzel készítették. Az Aston Martin vásárlói évek óta nyolc hengeres autót kértek, ezért az Aston Martin nagyobb autót tervezett. A motor még nem volt kész, így 1967-ben a DBS kijött a DB6 egyenes hatos Vantage motorjával. Két évvel később a V8 készen állt, és a DBS V8 megjelent. Az egyenes hatos Vantage 1973-as megszűnésével a DBS V8, egyszerűen Aston Martin V8 néven, csaknem 20 évig vált a vállalat mainstream autójává.

Aston Martin Classic autók eladó

Az Aston Martin V8 Vantage 1977-es indulása óta dicséretet kapott 270 km / h-s végsebességéért. A motort megosztották a Lagondával, de jobb vezérműtengelyeket, megnövelt kompressziós arányt, nagyobb szívószelepeket és nagyobb, az új elosztókra szerelt karburátorokat használt. A teljesítmény elképesztő volt, 0 másodperc alatt 97-5.3 km / h gyorsulással, ami tizedmásodperccel volt gyorsabb, mint a Ferrari Daytona. Az első széria négy 48IDF2 / 100 Weber porlasztóval, vakított motorháztető nyílással és külön hátsó spoilerrel volt felszerelve. Az Oscar India változatát 1978 őszén vezették be. A bőrrel borított fekete műszerfal helyettesítette a korábbi dió műszerfalat. A fa műszerfal a nyolcvanas években visszatért a Vantage-be, és fényűző megjelenést adott. Az Oscar India változata a kapacitás enyhe növekedését is megkapta. Ezt a sort 1989-ig gyártották. A Vantage nevet már számos Aston Martin autónál használták, de ez külön modell volt. Bár az Aston Martin V8-on alapul, a sok részletváltozás egyedülálló vezetési élményt hozott létre. Az egyik legszembetűnőbb tulajdonság a lapított motorháztető volt. Noha a Vantage modelleket nem az Egyesült Államokba importálták, a legtöbb államban a DOT „Show and Display” szabályai alapján jogosultak felvételre. 1986 és 1989 között egy Vantage Volante kabrió változatot gyártottak. Hat mechanikailag összehasonlítható autót korábban külön megrendelésre gyártottak, de addig nem voltak rendszeresen kaphatók. A szériaváltozat még mélyebb első légterelővel rendelkezett, mint a Vantage, még nagyobb kerékívekkel és meghosszabbított oldalsó szoknyákkal. 1987-ben Károly walesi herceg egy Vantage Volantét kapott, de kérésére a szélesebb kerékívek, az elülső léggát és a szériaautó oldalsó szoknyái nélkül. Ez az autó a Wales Prince néven vált ismertté, amelyből 26 másik autó épült. Ezeket ma általában a legkívánatosabbnak tartják a 8-es és 70-as évek összes V80-as modellje közül.

Aston Martin V8 vásárlása?

Aston Martin V8

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Az Aston Martin V8 Zagato nagy turista volt a 80-as évekből. 52 és 37 között csak 1986 kupé és 1990 kabrió épült. A kupét először a genfi ​​autókiállításon mutatták be 1986-ban, a kabrió később következett. A V8 Zagato az Aston Martin V8-ra épült, de a híres Zagato által készített karosszériával. A design az Aston Martin DB4 GT Zagato szögletes, modern értelmezése volt a hatvanas évekből. A Zagatót 1960 LE-s V430-as motor hajtotta ikerfojtású Weber-porlasztókkal, 8 km / h maximális sebesség elérésére. Ez egy luxusautó volt, amelynek új ára 300 156,600 USD volt. A későbbi kabriót 171,000 1998 USD-ért adták el. 20013-ban Rowan Atkinson komikus megvásárolta az első gyártott jobb oldali hajtású autót 2-as alvázszámmal, és átalakította az Aston Martin Owners Club C220,000 sorozatú specifikációjává. Az átalakítást az Aston Martin Works Service végezte, és az összes átalakítási költség megközelítőleg XNUMX XNUMX GBP volt.

Milyen előnyökkel jár az Aston Martin V8 autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin V8 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin V8 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk