Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között

A klasszikus autó értékesítése?

Klasszikus autók értékesítése, vásárlása és szállítása

Szeretné eladni a klasszikus autót vagy az öregmotort, de nem akarja az idegenekkel foglalkozni, a bejövő telefonhívásokat, a nézőket, de nem vásárlók, és csak a problémát. Vagy talán még nem volt szerencséje a klasszikus autó eladásával. Az E & R Classics nyújt megoldást a klasszikus autó eladásakor. A régi autók és a klasszikus autók beszerzésére, eladására és szállítására specializálódott.

Szállítási megállapodás

KÉRJÜK Töltse ki a következő űrlapot, hogy autóját kínálja.

+ 31638603996

Kapcsolattartási előírások

Autó specifikációk

* Szükséges Mezők

A klasszikus autó megvásárlása

Gyorsan változó készletünk miatt folyamatosan keresünk érdekes, klasszikus autókat vásárolni. Ha érdekel a klasszikus autó vagy a klasszikus autógyűjtemény, kérjük töltse ki ezt az űrlapot. Mi mindig kapcsolatba lépünk Önnel.

A klasszikus autó szállítása teljesen ingyenes!

Természetesen több pénzt szerezhetsz a klasszikus autójával, ahelyett, hogy közvetlenül eladnád a klasszikus autót. Az E & R Classics az egyik legnagyobb klasszikus autókereskedő Európában. A nemzetközi piacra koncentrálunk. Klasszikus autóinkat magánszemélyeknek, visszatérő ügyfeleknek és autókereskedőknek adjuk el mind belföldön, mind külföldön. Az 2017-ben az 500 klasszikus autókat az 21 különböző országaiban vásároltuk.

Eladjuk a klasszikus autóját. Nem fizet semmilyen díjat! A kényelem és az előnyök:

 1. Szabad hely a garázsban / tárolóban.
 2. A klasszikus autót biztonságosan és szárazon tárolja a bemutatóteremben.
 3. Mindössze annyit kell tennie, hogy autóját hozzánk hozza, nincs többé gond. Opcionálisan díj ellenében fel tudjuk venni az autót a helyén.
 4. Egy hivatalosan tanúsított céggel (RDW) folytat üzleti tevékenységet.
 5. Autóját professzionálisan kínálja a klasszikus autósok.
 6. A vásárlók az autójukon az E & R Classics klasszikus autóján kereskedhetnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok ügyfél hajlandó kereskedni az autóval, ami a legtöbb esetben elég nehéz az egyének számára. Ez az opció növeli az 60% esélyeit, hogy a klasszikus autót eladják.
 7. Az adminisztrációs folyamatot és a pénzügyi megoldásokat az E & R Classics gondoskodik.
 8. A legfontosabb, hogy a nemzetközi üzleti kapcsolatok és az interneten és a magazinokban egyaránt széles körű nemzetközi üzleti kapcsolatokkal és reklámokkal fog rendelkezni.

Miért kellene eladnom az E & R Classics-on keresztül az autót, ahelyett, hogy eladnám?

Minden klasszikus autó egyedülálló. Szakemberként pontosan tudjuk, hogyan kell felajánlani autóját, és még fontosabbak is. Lehet, hogy az Ön országában lévő autója nem olyan népszerű, de külföldön még népszerűbb. Mindent tudunk róla, köszönhetően a sokéves tapasztalatnak, mint klasszikus autós kereskedőnek. Jól ismert, hogy a klasszikus autó értékesítési ciklusa hosszú lehet. Nem kell aggódnia a reklámozással, az értékesítéssel, a lehetséges vevőkkel való kommunikációval, a találkozókkal és az üres ígéretek bosszúságával a leendő vásárlók által, mindezt gondoskodunk! Mi is gondoskodunk a pénzügyi elszámolásról és a licenckezelésről, ingyenesen. A klasszikus autót az E & R Classics-on keresztül értékesítve, van egy 90% esélye, hogy az autót 6 hónapon belül értékesítik.

Hogyan működik?

 1. A Waalwijk bemutatótermébe tiszta és polírozott állapotban szállíthatja autóját. Opcionálisan a helyszínen is felvehetjük az autót, és egy professzionális autómosó tisztíthatja és polírozza (költsége az Ön költségén). Kérjük, az autóval együtt mellékeljen minden történelmi dokumentumot.
 2. Szakemberünk ellenőrzi az autót, és veled együtt meghatározzuk az értéket.
 3. Amikor mindkét fél megállapodásra jut, a szerződés megtörténik. Ön választhat, hogy az autó dokumentumát magával viszi, vagy hagyja velünk, ahol egy széfben tárolják őket. Természetesen továbbra is az autó tulajdonosa.
 4. Autóját saját honlapunkon fogják fényképezni és hirdetni. Értékesítési tervet is készítünk az autójához, és reklámozzuk autóját hazai és külföldi hirdetéseken és weboldalakon.
 5. Amikor az autót eladják, a megállapodás szerinti összeget átutalja a bankszámlájára.
 6. Minden dokumentumot készítünk az autó új tulajdonosának, kívánság szerint szállítjuk az autót, és postai úton elküldjük Önnek a felelősséget.

Van-e költség, ha az autómot szállítod?

NEM, nincs többletköltség. Az autó tulajdonosa marad az autó eladásáig. A szállítmányozási időszak alatt az autót biztosítani kell. Adott esetben az autó (pl. Egy üres akkumulátor) javításával és / vagy a APK / MOT tanúsítvány megújításával kapcsolatban felmerülő költségekért felelős. A javítás csak az Ön engedélyével történhet.

Melyek az E & R Classics bevételei?

Hirdetjük autóját a megegyezés szerinti szállítmány áránál magasabb összegért, hogy fedezzük a bemutatóterme bérleti díját, személyi költségeket stb.

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, mindig kapcsolatba lépünk Önnel.
Az ajánlatától és az áraktól függően eldönthetjük, hogy megvásárolja az autót
vagy javasoljuk, hogy vegye fel autóját, hogy eladja azt az Ön számára.
Kérjük, hívjon minket, ha bármilyen kérdése van: + 31 416 751393