Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)

Klasszikus szalon Antwerpen 2023

március 2023

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus autó kiállítás, ahol a legnagyobb belga és holland klasszikus autó klubok tagjai minden évben találkoznak: Antwerpen Classic Salon. Élvezheti az összes klasszikus autót, amelyet a vásáron lát, de itt klasszikus autót is vásárolhat. A nap végén díjat kapnak a legjobb standért, így a résztvevők mindent megtesznek azért. A kiállítás 2023 márciusában kerül megrendezésre.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezet ismét megtett minden tőle telhetőt, hogy lenyűgöző kiállítást készítsen a klasszikus autókról. A témák nem hiányozhatnak, ezért központi szerepet játszanak a programban. Körülbelül 17 eurót fizet a belépőjegyért felnőtteknek és 10 évesnél fiatalabb gyermekeknek ingyen. A vásár hosszú nyitvatartási idővel rendelkezik, így körülnézhet, és esetleg klasszikus autót is vásárolhat. A témáknak és a légkörnek köszönhetően több mint elégedett érzéssel fog hazamenni.

Érdekelné meglátogatni ezt a vásárot, és szeretne saját klasszikus autójával eljutni az Antwerpeni klasszikus szalonba? Ez lehetséges! Az Antwerpeni klasszikus szalon bármely klasszikus autóval könnyen elérhető. A kiállítás az Antwerpeni Kiállításon zajlik. A weboldalon további információkat talál az alacsony kibocsátású zónáról, amelyek elkerülhetők.