Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)

Brit autóverseny 2020

Június 21, 2020

Eladó klasszikus autók>

A Britisch Autojumble több mint 1000 angol klasszikus autót és sok móka bemutatója. Több mint 2000 látogató van jelen a Lido oldalon. A lehetséges angol autóklubok minden tagja összejön, hogy megmutassa gyönyörű autóit. Autóalkatrészeket és klasszikus autókat is vásárolhat vonzó áron. Ezen felül sok kereskedő bemutatja autóival kapcsolatos termékeit. Ez a sokoldalú esemény 21. június 2020-én zajlik.

A klasszikus autók és alkotóelemeik csodálata mellett a Mardigrass jazz együttes is jelen lesz, hogy biztosítsák nagyszerű dixi zenéjukat. Amíg élvezed a zenekarot, bőséges lehetőség van arra, hogy snack-it és italokat megragadjon a vendéglátó téren. Ez egy olyan nap, ahol a kedvtelés, az újraegyesítés és az elismerés játszik vezető szerepet. Az MGCarclub felel a szervezésért, és a megvalósítás a brit Autojumble csapat kezébe tartozik.

A széles nyitvatartási idő lehetőséget nyújt arra, hogy körülnézzen és élvezze az összes gyönyörű dolgot. Nincs belépési díj, mert a klasszikus autóverseny Waalwijkben ingyenes! A cím Lido Park in Waalwijk.