Március 29. (nagypéntek) A BEmutatóterem NYITVA - Március 31. és Április 1. (Húsvét) BEmutatóterem ZÁRVA - április 7. vasárnap EXTRA NYITVA 10:00-14:00

International Autojumble 2021

szeptember 2021

Eladó klasszikus autók>

A világhírű Nemzetközi Autojumble az Atlanti-óceán ezen az oldalán található legnagyobb autókereskedelem. Az egyedülálló Beaulieu eseményen több mint 2000 stand található. Itt mindenféle klasszikus autóalkatrészt és egyéb tárgyat talál. "Ha nem találja meg a Beaulieu-nál, nem létezik!" Gyakran mondják. A vásár szeptemberben kerül megrendezésre 2021.

 

A Nemzetközi Autojumble autópiacon mintegy 200 járművet kínálnak eladásra a magántulajdonosok. A veterán autók ezért minden korosztálynak és minden állapotban vannak. Néhány egyedi, más funkcionális. A "Grand Marquee" -n egy 2000 m²-es fedett piactér található. Ez lehetőséget kínál az autós cikkek közötti böngészésre. Hasonlóképpen a kereskedői piacon a klasszikus kereskedelemből származó veterán autók nagy választékát kínálják. A több mint 2000 standon talál autós rendetlenséget, autókat és egyéb autócikkeket.

 

A tág nyitvatartás miatt körülnézhet ezen a régimódi kiállításon. A belépő díja 15.50 font felnőtteknek és 9.90 font gyermekeknek. A parkolási költségek ingyenesek. A cím megadásához írja be navigációs rendszerébe a Beaulieu irányítószámot, SO42 72N, és kövesse a barna-fehér jelzéseket a kiállítási területig.