Április 27. (Királyok Napja) A BEMUTATÓTEREM ZÁRVA

International Autojumble 2020

5. szeptember 2020. - 6. szeptember 2020.

Eladó klasszikus autók>

A világhírű nemzetközi Autojumble kiállítás az Atlanti-óceán ezen az oldalán a legnagyobb szabadtéri kiállítás az autóipari cikkekhez. Az egyedülálló Beaulieu rendezvényen több mint 2000 stand is található. Ezek mindegyike klasszikus autóalkatrészeket és egyéb elemeket tartalmaz. "Ha nem találja meg a Beaulieu-nál, nem létezik!" Gyakran mondják. A vásár szeptemberben kerül megrendezésre 2020.

 

Mintegy 200 járművet kínálnak eladásra a Nemzetközi Autojumble autópiacon a magántulajdonosok. A veterán autók minden korosztályban és állapotban vannak. Némelyik egyedi, mások újra működőképesek. A "Grand Marquee" -n 2000 m²-es fedett piactér található. Ez a hely egyedülálló lehetőséget ad az autós cikkek böngészésére. Hasonlóképpen a kereskedői piacon is megtalálhatja a klasszikus szakmából eladásra kínált veterán autók csodálatos választékát. A több mint 2000 standon élvezheti az autós rendetlenséget, az autókat és egyéb autócikkeket.

 

A vásár széles nyitvatartást kínál, és körülnézhet ezen a régimódi kiállításon. A belépő díja 15.50 font felnőtteknek és 9.90 font gyermekeknek. A parkolási költségek ingyenesek. A cím megadásához írja be navigációs rendszerébe a Beaulieu irányítószámot, SO42 72N, és kövesse a barna-fehér jelzéseket a kiállítási területig.