Április 27. (Királyok Napja) A BEMUTATÓTEREM ZÁRVA

International Autojumble 2019

7 és 8 szeptember 2019

Eladó klasszikus autók>

A világhírű Nemzetközi Autojumble az Atlanti-óceán ezen az oldalán található legnagyobb autókereskedelem. Az egyedülálló Beaulieu rendezvényen több mint 2000 stand is található. Ezek mindegyike klasszikus autóalkatrészeket és egyéb elemeket tartalmaz. "Ha nem találja meg a Beaulieu-nál, nem létezik!" Gyakran mondják. A vásár 7 és 8 szeptemberben kerül megrendezésre.

 

A Nemzetközi Autojumble autópiacon mintegy 200 járművet kínálnak magántulajdonosok. A veterán autók minden korosztályban és állapotban vannak. Néhány egyedi, más funkcionális. A "Grand Marquee" -n 2000 m² fedett piactér található. Ez egyedülálló lehetőséget ad az autó cikkei közötti böngészésre. Hasonlóképpen a kereskedői piacon is nagyszerű választékot talál a klasszikus szakmából eladásra kínált veterán autókról. A több mint 2000 standon élvezheti az autós rendetlenséget, az autókat és egyéb autócikkeket.

 

A széles nyitvatartási idő miatt körülnézhet ezen a klasszikus autókiállításon. A belépő díja 15.50 font felnőtteknek és 9.90 font gyermekeknek. A parkolási költségek ingyenesek. A cím megadásához írja be navigációs rendszerébe a Beaulieu irányítószámot, SO42 72N, és kövesse a barna-fehér jelzéseket a kiállítási területig.