Április 27. (Királyok napja) BEmutatóterem ZÁRVA - Május 1. (Munka ünnepe) BEmutatóterem NYITVA - Május 5. vasárnap EXTRA NYITVA (10:00-14:00)

MG MGA 1622 MK II


Keresek egy MG?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk MG!

Van MG, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

MG MGA 1622 MK2 | Alaposan felújított | Kiváló állapot | 1962

Főbb jellemzők:

- Kiterjedt helyreállítás
- Legjobb állapot
- Erőteljes 1622 köbcentis 4 hengeres motor
- Első tárcsafékek

Alaposan felújított MG MGA MK2 eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű MG MGA 1622 MK2-t 1962-ből. Ez egy alaposan felújított autó, amely mind optikailag, mind műszakilag kiváló állapotban van. Erőteljes, 1622 köbcentis 4-hengeres motorja, kézi sebességváltóval, amely nagyszerűen vezet. Amint elfordítja ennek az MGA MK2-nek a kulcsát, garantáltan széles mosolyt csal az arcára. Az MGA MK2 első tárcsafékekkel is rendelkezik, amelyek kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújtanak.

MG MGA 1622 MK2 kiváló állapotban eladó
Egy MGA önmagában is szép megjelenés, de az általunk itt eladásra kínált MK2 kabrió igencsak látványos. Gyönyörű fekete festése van, amely gyönyörűen kombinálható a króm drót kerekekkel és egyéb kiegészítőkkel, mint például az extra spotlámpákkal és a króm csomagtartóval. A barna belső nagyon szépen kontraszt a fekete festéssel, és csodálatosan kombinálható a fekete puha felsővel. Kiváló állapotú MGA MK2 kabriót keres? Akkor ez a klasszikus az Ön számára!

MG MGA 1622 MK2 Cabriolet -et szeretne vásárolni?
1962-es MG MGA 1622 MK2 kabriót keres? Ezután hagyja meg adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítőink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes video-videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: m4573
  • Márka: MG
  • Modell: MGA
  • Gyártási év: 1962